parallax background

Prostor od 700m2 , terasa od 150m2 i izdvojeno dvorište od 300m2 su mesta u kojima vlada pozitivan odnos, prijatna atmosfera i prate se individualne potrebe svakog deteta.


Naš vrtić

je mesto gde će svako dete učiti na sebi svojstven način prateći sopstvena interesovanja i pomerati granice svojih mogućnosti. Prostor našeg vrtića opremljen je najkvalitetnijim modernim nameštajem, prilagođen potrebama dece, bogat je različitim „Montesori“ didaktičkim materijalima i didaktičkim materijalima druge namene koji su u skladu sa razvojem svakog deteta.

Vaspitno - obrazovni rad

Naš tim čine medicinske sestre vaspitači, diplomirani i master vaspitači, stručni saradnik pedagog, filolog, logoped i spoljni stručni saradnici za ples, balet i sport. Zajedno sa obrazovanim i edukovanim vaspitačima, pedagogom koji prati razvoj i napredovanje svakog deteta, postoji i podrška u praćenju i individualnom radu logopeda, kao i rad u malim grupama stranih jezika sa filologom. Predškolski period deteta u našem vrtiću podrazumeva vaspitno obrazovni rad koji prati podsticanje prirodnog razvoja deteta kroz niz edukativnih radionica, projektnih obrazovnih tema, usmerenih aktivnosti i učenje stranih jezika - engleski i nemački jezik.
Dodatne aktivnosti koje se organizuju u našem vrtiću u okviru celodnevnog boravka jesu: balet, ples i sport za pravilan razvoj svakog deteta.

Kuhinja

Posedujemo sopstvenu kuhinju od 60m2 u kojoj se spremaju nutritivno izbalansirani obroci za ishranu dece po HACCP standardima sa posebnim odvojenim delom za pripremanje hrane i ekonomskim delom za snabdevanje. Deca u sklopu celodnevnog boravka imaju šest obroka koji pored doručka i ručka uključuju i užine (svakodnevno sveže voće kao i obavezne dezerte). Obroci sadrže namirnice koje su uvek sveže, a primenjuju se najviši standardi načina spremanja i pripremanja namirnica i obroka.

Zašto baš mi?

Sa višegodišnjim iskustvom od 17 godina u oblasti predškolstva, sa ponosom vam otvaramo vrata našeg vrtića, gde će vaše dete uz naš stručni rad, prijateljski odnos i prijatnu atmosferu, u kolektivu kao u porodici, napraviti veliki korak u sopstvenom odrastanju u srećno i zadovoljno dete koje će razvijati sve svoje potencijale.

Zajedno sa vama, roditeljima, želimo da gradimo i razvijamo partnerske odnose koji su potrebni za kvalitetno i srećno odrastanje vašeg deteta. Naš pristup vaspitanju i obrazovanju, odnosi se na praćenje individualnih potreba deteta na osnovu njegovih interesovanja i potreba. Sa ulogom vaspitača, kao refleksivnog praktičara, pristup radu vodi ka istraživackom. Dete posmatramo kao kompetentno biće i kao aktivnog učesnika u sopstvenom vaspitanju i građenju sopstvene ličnosti.